Сведена елеганција и „немирни“ детаљи

Модеран мушкарац следеће зиме, према визији дизајнерског тима модне куће „Луј Витон“, комбиноваће сведену елеганцију и карактеристичне детаље. Креације јарких боја уклопљене са одговарајућим торбама намењене су храбрим „дечацима“ истанчаног укуса.

Једна од најпознатијих светских модних кућа Луј Витон (Louis Vuitton) представила је колекцију за јачи пол на актуелној Недељи моде у Паризу 20. јануара.

На ревији су приказани модели за сезону јесен/зима 2011/2012. године, које одликује аутентичност, удобност и квалитет материјала.

Превладавали су природни тонови, црни и бели модели, као интересантни кројеви у јарким нијансама црвене и наранџасте намењени искључиво мушкарцима са истанчаним укусом.

У радионици Пола Хелберса, под уметничким руководством Марка Џејкобса, настао је спој крајње поједностављене елеганције Амиша и необичних детаља инспирисаних радом Дејвида Линча.

Омиљени модни бренд светског џет сета и у новој колекцији обезбедио је дух оригиналности упадљивим и екстравагантним кројевима, али и блиставим детаљима и инспиративним тоновима.

Млађе припаднике јачег пола привући ће посебно креације са разним оптичким ефектима постигнити пажљивим одабиром боја.

Коришћени су различити материјали попут најфинијег сомота, крзна, коже и свиле, а да би се избегла монотонија црног тона, таман колорит је углавном осветљен шљокицама, чак је и тексас који је два пута бојен ручно осликан интересантним детаљима.

Препознатљиве Луј Витон торбе, различитих облика, дезена и стилова, израђене су од најфиније меке коже, високог квалитета, са рељефним потписима овог бренда.

Према оцени модних стручњака, нове креације за савременог мушкарца куће Луј Витон чине вас екстравагантним и моћним.

Имати стила значи бити веран себи и свом укусу, који се не коси претерано са тренутним токовима. Индивидуалност ћете лако испољити вештим комбиновањем одабране гардеробе,  фризуре и детаља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво