По Златне глобусе у зеленим хаљинама

Међу најбоље обученим дивама на управо одржаној додели Златних глобуса Анђелина Џоли, Мила Кунис и Кетрин Зита Џонс - све у тамнозеленим тоалетама. Допринос најзаступљенијој боји дала је и Хелена Бонам Кертер - једном ципелом! У оштрој конкуренцији за похвале се избориле и Натали Портман и Оливија Вајлд.

Додела Златних глобуса била је одлична прилика да, осим у виду номинација или самих престижних филмских награда, глумице добију похвале и свој изглед на црвеном тепиху.

У мноштву прелепих, највероватније скупих одевних комбинација, модни стручњаци су се одлучили за десет најлепших хаљина.

Могло би се рећи да су на свечаности доминирале тоалете у тамнозеленој боји, за које су се одлучиле неке од холивудских дива које увек привлаче пажњу модних критичара, али и публике, попут Анђелине Џоли, Кетрин Зите Џонс и Миле Кунис.

Високу оцену добиле су и нежнорозе хаљине на добитници Златног глобуса за главну женску улогу Натали Портман, затим Скарлет Јохансон и Ен Хатавеј. Модним познаваоцима који су оцењивали изглед славних дама при додељивању највише поена ни најмање није сметало то што је трудноћа Натали Портман потпуно очигледна. 

За строгу елеганцију у црном одлучила се Ева Лонгорија, док су Сандра Булок и Оливија Вајлд изабрале хаљине са шљокицама које су изгледале као из бајки.

Запажене су биле и Клер Дејнс и Џулијен Мур у ружичастим издањима, док појаву Хелена Бонам Картер, која је на доделу дошла у различитим ципелама (једна црвена, друга зелена), модни критичари нису знали где да сврстају, али не крију да им се смела комбинација допала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво