Коса боје дуге

Нови тренд екстремно уочљивих крајева косе полако осваја свет познатих. Контроверзне певачице Лејди Гага и Ники Минаж, као и обично, нису могле да издрже и пре других похитале су да најаве долазак шокантних фризура.

Довијајући се на различите начине како да привуку пажњу, славне даме оберучке су прихватиле нови тренд у бојењу косе. Јарке нијансе смењују се низ густе праменове, најчешће перика (јер, ипак, не желе да оштете своју косу), како би на крају резултат био што ефектнији.   

Међу првима које су на глави направиле ватромет боја биле су, наравно, Лејди Гага, Дру Баримур и певачица која је све чешће на листама ексцентрично одевених славних личности Ники Минаж.

Према оцени стручњака, тамнопута музичарка припрема се да буде жестока конкуренција Лејди Гаги и то не само зато што је хип-хоп уметник, већ и због тога што обе имају склоност ка шокантним одевним комбинацијама.

Ветеранка међу уметницима необичног имиџа Лејди Гага на додели Америчких музичких награда 2010. године појавила се у злогласној хаљини од меса, са корењем јоргована и пастелно плавим локнама. Добитна комбинација обезбедила јој је место на листи најгоре одевених познатих славних жена.

ТВ водитељка и манекенка Алекса Чанг прихватила је технику бојења косе, али њену суптилнију форму - корен и средњи део косе фарба се у тамније природне нијансе, док су крајеви светлосмеђег колорита.

Упркос томе што је све више девојака које прате овако необичне савете фризера, модни стручњаци подсећају да је најважније да фризура прати личност.

Прецизније, комбинација од неколико јарких нијанси одговара искључиво храбрим особама које воле да буду у центру пажње и умеју да се изборе са неизбежним негативним коментарима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво