Заслепљујуће шљокице

Звезде света музике и филма послушале су савете стручњака и одлучиле да за време празника дословно заблистају. Неке од њих су у томе мало и претерале, а неке показале истанчан осећај за детаље, оцењују модни познаваоци.

Током сезоне празника, ни познате даме нису се оглушиле о савете модних стручњака да сваку одевну комбинацију „зачине" шљокицама.

Најразличитијих боја и облика, светлуцави детаљи нашли су место на тоалетама већине славних лепотица.

Место међу највећим љубитељима шљокица заузела је певачица Кејти Пери, која се ретко у јавности појављује без бар неког светлуцавог детаља. Нека издања певачке звезде уједно су и одлични примери да блештаве одевне комбинације могу бити поприлично проблематична уколико се сјај користи неумерено.

Могло би се рећи да јој црвене шљокице не доносе срећу, судећи по њеном изгледу у њима. Наиме, у првој црвеној комбинацији, млада певачица је направила грешку тиме што се у потпуности препустила тој боји, бирајући такве ципеле и рукавице.

Осим тога што је било превише ватрене боје на једном месту, грешку представља и упадљива наруквица. Стручњаци препоручују да када се одлучите за шљокице, избегнете гломазан и светлуцав накит јер је то претерана концентрација сјаја.

Код наредног црвеног издања, Кејти је вероватно закључила да су јој пламтећа боја и светлуцави детаљи довољни за успешну комбинацију, па није водила рачуна о кроју, који јој нипошто не пристаје.

Са друге стране, својом појавом у златном костиму за наступ, као и ружичастој хаљини на додели Америчких музичких награда, поп принцеза је показала да ипак уме да се успешно поигра шљокицама, што је заслужило бројне похвале модних критичара.

Ни лепотице заносних облина попут Бијонсе и Ким Кардашијан нису имуне на потпуни хит сезоне. Тамнопута музичка звезда одлучила се за сребрне шљокице у комбинацији са бронзаним алкицама на хаљини, док је Ким помешала црно и златно.

Ипак, најбоље издање звезде ријалити емисија била је бела хаљина са светлуцавим детаљима која открива једно раме и савршено прати линију њеног тела.

Даме из света филма такође су прихватиле тренд да сјаје и по ноћи - глумица Кирстен Данст, јунакиња Дизнијевих серија Селена Гомез и Оливија Вајлд, колегиница Хјуа Лорија у серији Доктор Хаус, одабрале су тоалете које им савршено пристају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара