Модерни и са трегерима

Каиш или трегери, честа дилема мушкараца. У зависности од трендова на снази, увек је један био више фаворизован. Предлози модних саветодаваца су да су оба прихватљива како уз елегантну тако и уз лежернију одећу.

Различитих боја и модела, ове године ће поново бити један од омиљених детаља. Иако нису новина, јер су први пут на модну сцену крочили још у 19. веку, трегери су се често повлачили и поново постајали атрактиван асесоар.

Да су многи у њима увек видели практичну страну па их се нису одрицали ни онда када су модне заповести биле другачије, говоре трегери старије господе, добро сакривени испод сакоа или џемпера.

Један од тих многобројних заљубљеника у трегере је и Лари Кинг, чувени амерички ТВ водитељ, који их је у свакој прилици носио слободно, без бојазни да ће понети лошу модну оцену.

Панталоне лако можете причврстити трегерима различите ширине, са „X" или „Y" укрштањем на леђима, са штипаљкама или дугмадима, јарких или класичнијих боја.

Било да је реч о елегантнијем или лежернијем стилу, према речима модних експерата слобода комбиновања овог детаља сада је могућа.

За мушкарце, који су и даље у дилеми трегери или каиш, постоји ново решење. Нови модели трегера са каишем, који су се појавили и на нашем модном тржишту, идеални су за комбиновање и са другим каишевима, али исто тако се могу користити и појединачно.

Иако се настанак трегера везује за много раније доба, сматра се да је модерна верзија овог мушког модног детаља настала у рукама Алберта Тирстона 1822. године. Због тадашњег кроја панталона ношење каиша није било практично, па су морали да пронађу друго решење.

Током Првог светског рата, трегери су бачени у запећак, јер су се мушкарци навикли на војне опасаче, међутим, у каснијим деценијама доживљавају поновну популарност која је осцилирала све до данашњих дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара