Најизазовније у 2010. години

У свету моде увек су неке очи будне, те се брзо прочује вест које даме су биле лепо обучене у прошлој години. Неке глумице, певачице, спортисткиње, манекенке, осим професионалним успехом могу се похвалити и високим оценама модних критичара у категорији најизазовније.

Бити позната и под сталном присмотром медија и разноврсних критичара, није лак посао. Ипак, ни модни познаваоци оштрог пера нису били на крај срца, када су у 2010. години, осим листе најгоре одевених, направили и листу најлепше обучених познатих жена.

Лаицима можда нису баш најбоље јасни критеријуми према којима се врши ово оцењивање, али ће слике сигурно оправдати скалирање.

Риана је, када су одевне комбинације биле у питању, у прошлој години имала и успоне и падове.

Сећамо се њене лоше оцењене букет хаљине коју је носила на додели Европских музичких награда.

Овде је имала више среће у дугој хаљини са чипканим детаљима. Једно је ипак сигурно, певачица са Барбадоса остаје једна од оних који ће медијску пажњу увек привући својим изгледом био он добар или лош.

Диско фазон Џесике Албе одушевио је многе модне ауторитете. Симпатична глумица са лакоћом комбинује црну и златну и на тај начин показује да светлуцави и сјајни материјали могу се носити и у мање свечаним приликама.

Да трендове не прате само глумице и познате певачице, говоре и одевне комбинације Венус Вилиамс.

Самоуверена као и на терену, славна тамнопута тенисерка комбинује белу хаљину изнад колена са златним накитом и ципелама.

На модној писти, али и ван ње, Тајра Бенкс привлачи погледе својим изгледом.

Очигледно да је дугогодишње модно искуство и сарадња са реномираним креаторима олакшало манекенки да изгради стил који она са лакоћом носи. Црвена и жута, боје љубави и љубоморе, лепо пристају овој тамнопутој лепотици.

Млада Британка Ема Вотсон, после завршетка снимања филмског серијала о Харију Потеру ослободила се и открила ноге, наравно на високим потпетицама.

Тиме је показала да може да споји тешко спојиво - у овом случају мини хаљину и високе штикле, што је, према оцени модних познавалаца, комбинација која оставља много простора за грешке.

Америчка глумица Џенифер Гарнер својим неупадљивим стилом увек је придобијала модне критичаре. Коктел хаљина голих рамена у свакој прилици може лепо пристајати, јер се у модном свету налази у „азбуци доброг укуса".

Заносна лепотица Анђелина Џоли, која последњих дана путем филма Туриста краси и дворане домаћих биоскопа, скоро никада није била оцењена као лоше одевена. Атрактивна дива, у црној макси хаљини, јасно показује да се определила за једноставан, а ипак неодољив стил.

Скарлет Јохансон, глумица нежног изгледа, обавијена карнерима очарала је модне експерте. Хаљиница, асиметричног кроја у комбинацији са сребрним ципелама је идеалан изглед за црвени тепих.

Да су тамнопуте припаднице лепшег пола имале више стила или можда више среће у овом оцењивању, сведочи и одевна комбинација коју је одабрала Хали Бери. Црна хаљина, коју је носила на свечаности доделе АФИ награда, одлично истиче женствену фигуру ове глумице.

Ово је и јасна порука да у случају недоумице у вези са бојом свечане тоалете, без бојазни можете оденути црну хаљину јер је примерена свим приликама и да никада неће изаће из моде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара