С гламурозним уснама и заводљивим погледом

Попут професионалних шминкера, у новогодишњој ноћи додајте вашем изгледу најбоље нијансе. Техника је много, а јарке боје на уснама и очима су пожељне.

Пошто сте одабрале хаљину и осмислиле фризуру коју ћете имати у најпопуларнијој ноћи, неопходно је латити се не тако лаког посла - шминкања.

Пре било каквог наношења боја неопходно је покрити све несавршености пудером. У зависности од боје тена, бирајте нијансу.

Ово је посебно важно када имате хаљину која је кратка или без рукава, јер се у том случају лако може приметити разлика између боје ваше коже и лоше одабраног пудера.

Бољи мајстори овог заната саветују да треба истаћи или очи или усне неком интензивном бојом - никада оба!

Многе нове нијансе, које се у другим околностима и избегавају, у новогодишњој ноћи помоћи ће да се постигне атрактивнији изглед. Сребрнасте, златне, зелене, плаве, наранџасте или љубичасте сенке, сенке дугиних боја, прави су хит и учиниће поглед заводљивим.

Ако сте се пак одлучиле да истакнете очи на класичнији начин, техника позната као "смоки ајс" (smokey eyes) идеално је решење.

За такав избор користите ајлајнер, за мање спретне у извлачењу линија послужиће и црна оловка.

Ако поред горњих и доњих трепавица још извучете линију сенком металне боје и премажете трепавице црном маскаром у два слоја, добићете изглед попут дама са насловница.

За образе најподесније је руменило у ружичастој боји. Бронзере треба избегавати, јер неосунчан тен може изгледати само неприродно и непривлачно у овим хладним данима.

Да бисте устима дали луксузнији изглед користите течне ружеве, наравно поштујући правило - само једно истакнуто.

Ако су те ноћи усне, ипак, ваш адут, поиграјте се црвеним нијансама. Од јарко црвене до боје вишње, изаберите своју нијансу у зависности од тога да ли сте црнка или плавуша.

И не заборавите да су шљокице пожељне свуда! Свеједно да ли су у праху, течном, кремастом стању, дозвољене су у неограниченим количинама.

Будући да ће температура тела услед лудог провода расти, професионални шминкери саветују избор пудера и руменила са минералима, а сенке и маскаре са водоотпорном формулом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара