Мини куче уместо ташне

Кућни љубимци су током последњих неколико година добили и нову функцију. Док су некада били идеално решење против усамљености, богате даме, попут холивудских старлета, данас их уврштавају у свој свакодневни асесоар.

Мали пси, које често називају и псима за торбе (Handbags dogs), постали су савршен модни детаљ који можете оденути у сличну комбинацију попут ваше.

Често неприметне, мале главе педигрираних паса вире из торби својих власница.

Иако би многи тако нешто окарактерисали као непримерено, дизајнери торби су са пуном пажњом почели да праве торбе прилагођене љубимцима, а које се исто тако лако комбинују уз гардеробу.

Патуљасти пси, који су раније били и статусни симбол богатих, данас су постали леп модни украс.

Ношени у торби или у наручју, такви псићи одлично „се слажу" са бројним стиловима, а поједини модни познаваоци истичу да готово не постоји прилика у којој их не треба носити.

Рекло би се да је задовољство обострано, јер су и љубимци постали део свакодневних активности својих власница.

Познате даме попут Парис Хилтон, Бритни Спирс, а у Србији естрадне уметнице Зорица Брунцлик и Сека Алексић, већ дуже време воде своје модерно (а често и поприлично скупо) одевене кућне љубимце свуда са собом.

На тај начин славне припаднице нежнијег пола истичу да су модни детаљи, како за људе тако и за ова слатка створења, подједнако важни. 

Треба истаћи да ни српски дизајнери не заостају за светским колегама и доста пажње посвећују асесоару за псе.

Колекција под називом „Доги стајл" (Doggy style) заједничко је дело десет домаћих модних креатора: Драгане Огњеновић, Ане Љубинковић, Дарка Костића, Александра Николића, Бате Спасојевића, Тијане Павлов, Тамаре Радивојевић, Ирене Граховац, Дејана Деспотовића и Сузане Перић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се