Миран фриз за луд провод

Природан изглед косе је ове године више фаворизован и када су изласци у питању. Дакле, даме не морају драстично да мењају фризуре, уколико не постоје изричити захтеви попут оних на „семафор“ журкама - да је улаз слободан онима који су црвених, жутих или зелених глава.

Да коса доста говори о свом власнику, сведочи преглед многих поткултура чије присталице, и када их лично не познајете, можете препознати по боји, дужини или облику косе. Панкери са „чироканама", металци дугих репова, а хипици разбарушени. Један поглед и идентификација је обављена.

Фризура као невербални вид комуникације делимично говори и како се у том тренутку осећамо. Говори да ли смо јој посветили довољно времена и колико пажње желимо да скренемо на себе.

А да ли се по коси могу препознати и они који су се упутили на неку журку?

Ове године то je мало теже, јер су предлози фризура за журке мање захтевни него лане. Актуелан је природан изглед, без компликованих облика и јарких боја, уз наглашавање најбољих својстава косе.

Ако је коса дуга и природно валовита уз мало пене и благог гужвања постиже се пун ефекат привлачне косе.

У случају локни, акценат је на свакој од њих, а за боље дефинисање пожељно је користити виклере.

Равну косу, према речима фризера, ваља фенирати тако да изгледа као да сте је пустили природно да се осуши, а затим прошетали на слабом ветру.

Кратка фризура је увек била најтежа за одржавање, но уколико је добро ошишана, уз мало гела или воска за косу лако се обликује и лепо изгледа.

Ипак и ту, ако желите да пратите трендове, треба испоштовати правило да изгледа што природније као да јој се нисте посветили много, а опет изгледа сјајно.

Напомињемо и да фризуру треба бирати и на основу одевне комбинације. Тако се, на пример, дамама дуге косе у хаљинама са голим леђима препоручује да косу подигну, јер ће на тај начин и модел хаљине доћи до изражаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара