Ланчана реакција

Тренди ташница ове јесени не може ни да се замисли без краћег или дужег ланца. Упућени тврде да се даме могу много боље забавити у дискотеци, ако им ташна не смета, то јест уколико дугачак метални ланац замисле као ленту на чијем дну је простор за „складиштење“ шминке, новчаника и телефона.

Интересантне ташне које уместо кожног каиша имају ланац навиру са свих страна. Јесење и зимске дизајнерске колекције препуне су разноврсних модела са различитим ланцима.

Неке торбице имају веома кратак ланац који је комбинован са кожом, дрветом, пластиком или другим материјалима и више личи на ручку. Такви модели предвиђени су за ношење преко руке у пределу подлактице.

Дужи ланац комбинован са мањим простором за ситнице веома је практичан у дискотеци и омогућава „хендс фри" комфор. Ако се носи попреко, преко груди као лента, руке су вам слободне.

Иако захваљујући сјају метала најпре асоцирају на гламур и елеганцију, такве торбице нису само намењене формалним приликама.

Комбинација крзна и металног каиша одлична је модна инвестиција у овој сезони, јер је стилисти препоручују у готово свим издањима - од необавезног стила за одлазак на факултет или посао, преко нешто свечаније одеће намењене рођенданској прослави најбоље пријатељице, па све до вечерње свечаности где су обавезне елегантне тоалете.

Нови тренд није намењен само младима и средњој генерацији, што ће посебно обрадовати времешније даме које воле да иду у корак са модним променама.

Ипак, класичнији модели који су израђени од чвршћих материјала примеренији су припадницама лепшег пола у годинама.

Љупке пастелне нијансе, јарки тонови и класичне боје ове године подједнако су популарне, а нема много правила ни када је реч о величини.

Ипак, одуприте се новогодишњој грозници, савет је познавалаца, и немојте посегнути за бљештавим моделима неукусно претрпаним катанцима, шналама, копчама, дрикерима и нитнама.

Међу првим дамама које су похрлиле ка новом модном тренду, као и увек, биле су холивудске звезде Сара Џесика Паркер и Рис Видерспун, манекенка Миранда Кер и млада глумачка нада Ема Робертс.

То је знак да би требало, у складу са могућностима, направити мали заокрет и имиџ освежити најпре једном дискретном, благо гламурозном модерном ташницом.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво