Шљокицама награда за стил

Млада глумица Селена Гомез, својим ведрим расположењем и светлуцавом хаљином интересантног кроја, засенила је све колегинице на додели холивудских награда за стил. Са друге стране, неке познате даме као да су заборавиле на какав догађај иду, па су изгледале, најблаже речено, нерепрезентативно.

У центру филмске индустрије, Холивуду, организована је додела награда за најбоље обучене звезде.

Нажалост, Кејт Босворт изгледа да није схватила на какав догађај је позвана, пошто је осећај за моду оставила код куће. Та 27-годишња глумица појавила се на додели награда у обичној белој мајици кратких рукава и дугачкој, безобличној сукњи светлозелене боје.

На догађају који је водила комичарка Наташа Легеро, Кејтин промашај није био једини. Звезда ТВ серије Glee, 24-годишња Леа Мишел, нашла се на црвеном тепиху у белој дугој хаљини, чији крој јој никако не одговара.

Смисао постојања доделе признања оправдала је Селена Гомез, која је својим изгледом показала да је заслужено добила награду.

Млада глумица очарала је присутне хаљином земљаних боја необичног кроја и црним сандалама. Светлуцава одећа одлично је пристајала 18-годишњој звезди Дизнијевих серија.

Титулу најотменијег код јачег пола понео је канадски глумац Кори Монтејт, који се прославио улогом у серији Glee, као и његова колегиница Леа Мишел. У отменом тегет оделу срећно је преузео награду за вођење рачуна о свом облачењу током протекле године.

Звезда филма Taken и серија Gossip Girl и Melrose place, Кејти Кесиди, још једна је од добитница, али је после доделе наишла на негативне критике, због лоше решеног чипкастог деколтеа хаљине коју је носила.

За пун погодак вечери, према оценама модних критичара, проглашена је Селена Гомез, која је својим изгледом и сјајним расположењем засенила читаву доделу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво