Заводљиве у оделима

Познате даме одушевљене су новим модним трендом - мушким оделима. Уз одговарајућу комбинацију тренди детаља та гардероба, доскоро строго резервисана за мушкарце, постала је одлично решење уколико желите да изгледате заводљиво, елегантно и отмено.

Неувежбаном оку може се учинити да су Холивудом завладала строга правила облачења. Ипак, реч је само о новом модном тренду - дамама у мушким оделима. Наравно, одела су прилагођена женској фигури па прате линију тела, али су задржала свој класичан облик у виду сакоа и панталона.

Неке познате личности, попут Шерон Стоун, додале су тој комбинацији и прслук испод сакоа. Уз тај додатак глумачка звезда је, иако у педесетим годинама, изгледала потпуно заносно на црвеном тепиху.

Хали Бери се такође приклонила новом тренду, па је и она виђена у оделу веома модерног дезена, са великом количином златне боје. Како би избегла сувише китњаст изглед, глумица се одлучила за дискретну црну блузу испод сакоа и крајње неупадљив накит.

Кејт Бланшет припада групи познатих дама коју су савршено прилагодиле нови тренд свом изгледу. Ова Аустралијанка уклопила је црни сако са белим вертикалним линијама са елегантним белим панталонама. Црвени кармин и луцкасте ципелице донеле су сигуран спас од уштогљеног изгледа.

Манекенка која је проглашена за модну икону деценије Кејт Мос и у овом случају остала је верна себи. Уз прслук и панталоне сиве боје муза модних креатора обукла је црну блузу са белим туфницама, а ципеле са отвореним прстима читавој комбинацији дале су шик ноту.

Даме из света познатих које се нису баш најбоље снашле у новим модним токовима, углавним су правиле класичне грешке. У жељи да дословно прате тренд, Ен Хатавеј и Ева Лонгорија су се потпуно „уцрниле" не допуштајући ниједној другој боји да унесе мало живости.

Џесика Симпсон освежила је изглед упадљивим комадима накита, али је направила другу грешку. Као и Кристин Скот Томас, певачица која је направила чудо са својом модном имеријом, одабрала је модел који јој је превелик.

Као последица тога свеже верена певачица изгледа крупно, док Кристин делује неуредно јер се стиче утисак да је одело изгужвано.

Иако се у први мах чини да за праћење новог модног тренда није потребно „упутство за употребу", стручњаци подсећају да увек морамо водити рачуна о кројевима који нам пристају као и о одговарајућој величини.

Уколико се одлучите за одела класичне боје, употпуните их неким упадљивим брошем, ешарпом или накитом, а уколико су, пак, у питању веселији дезени, будите скромни код одабира модних детаља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво