Алекса Чанг, икона стила

Најважнији годишњи сусрет британског модног врха, додела „Британских модних награда“ протекао је у знаку Алексе Чанг. Популарна ТВ водитељка проглашена је иконом стила, а међу добитницима су и манекенке Наоми Кембел и Лара Стоун и дизајнери Фиби Фило, Ема Хил и Николас Кирквуд.

Последњих неколико сезона, позната британска водитељка Алекса Чанг често је у самом врху топ листа најбоље одевених славних дама.

Најновији доказ да је реч о девојци са истанчаним укусом када је реч о „крпицама" дошао је у виду признања за икону стила, на свечаности „Британске модне награде" (British Fashion Awards), одржаној у Лондону, 7. децембра.

Млада ТВ водитељка узор је многим припадницама лепшег пола, захваљујући јединственом стилу облачења, као и способности да сваком новом тренду да лични печат, који на тај начин савршено прилагоди свом сензибилитету.

На доделу награда 27-годишња икона стила дошла је у неодољивом светлопинк „шанел" комплету. Прилично стидљиво се захваливши на награди коју јој је уручио Брајан Фери, Алекса Чанг је истакла да је веома почаствована што је публика баш њу изабрала.

Награда за најбољи дизајнерски бренд отишла је у руке Еме Хил, која је представљала британску модну компанију Малбери (Mulberry) познату по луксузним производима од коже.

Признање за изузетно достигнуће на пољу модног дизајна постхумно је додељено британском креатору Александру Меквину.

Међу овогодишњим лауреатима били су и уметнички директор модне куће Селин (Celine) Фиби Фило, која је проглашена за дизајнера године, дизајнер ципела Николас Кирквуд за дизајн асесоара, док је представницима модне куће Барбери (Burberry) уручено новоустановљено признање за новитете у дигиталном свету.

Без трачка сумње био је то скуп најмодернијих славних личности у Великој Британији. Славље су увеличале велике звезде попут певачице и креаторке Викторије Бекам, супруге британског премијера Саманте Камерон, америчке глумице Еме Робертс, манекенке Наоми Кембел, која је са сузама у очима примила специјалну награду за допринос британској модној индустрији.

Манекенка године је холандска лепотица Лара Стоун која се недавно удала за британског комичара Дејвида Вилијамса.

„Можда ће сада када имам ову награду престати да ме мешају са Матом Лукасом када улицом идем са Дејвидом", нашалила се манекенка, алудирајући да личи на популарног колегу њеног супруга.

И док многи могу да се опусте до следеће доделе награда, званице, добитници награда, критичари и дизајнери биће на опрезу јер се свака одевна комбинација, креација или ревија пажљиво посматра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво