Џесикино модно царство вреди милијарду

Глумица у покушају и тренутно не тако успешна певачица Џесика Симпсон окренула се модној индустрији и направила чудо. За само три године вредност њене модне империје достигла је вредност од милијарду долара.

Божићни ЦД Џесике Симпсон се и поред силног промовисања у медијима, нашао на 123. месту Билбордове (Billboard) листе и продао у тек 10.000 примерака. Са друге стране, глумачки покушаји лепе певачице завршили су прилично неславно.

Ипак, на једном пољу овој симпатичној Американки цветају руже. За релативно кратко време певачица је изградила модну империју чија се вредност процењује на око милијарду долара.

Модна линије 30-годишње Џесике Симпсон, која укључује обућу, модне детаље, хаљине, одећу од тексаса, купаће костиме, сатове, парфеме, па чак и кофере, ове године је постигла зараду од 750 милиона долара.

„Људи је воле и сматрају је иконом стила", рекао је Винс Камуто, директор компаније Камуто груп, носиоца лиценце за продају певачициних артикала.

Поп звезду обожавају сви, од тинејџерки до дама у четрдесетим, што круг потенцијалних купаца њене модне марке чини веома великим.

Од како је модна кућа отворена, 2007. године, Џесика је на месту креативног директора, а њене колекције одеће од џинса продају се у 650 бутика широм САД.

Певачица ће на јесен 2011. покренути привремену линију спортске одеће која ће бити доступна у САД и Канади.

„Одећа ће осликавати моју свестраност, биће истовремено удобна, женствена и заводљива", објаснила је свеже верена певачица, која од свих модних обавеза, не стиже да припрема венчање са Ен-Еф-Ел играчем Ериком Џонсоном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво