Модни гуру Лили Ален

Поп принцеза Лили Ален посветила се популаризацији јединственог ретро стила, тако што је са сестром Саром отворила бутик старинске гардеробе у центру Лондона. У понуди су најразличитији половни одевни предмети врхунских модних марки, а неки од њих потичу управо из ормара младе певачице.

Лили Ален не губи време док прави паузу од бављења музиком. Поп принцеза се у потпуности посветила ширењу утицаја свог стилског печата по Великој Британији.

Погледавши у свој ормар, певачица је дошла на сјајну идеју да би било лепо да у некој радњи може да се нађе слична гардероба. Удружила је снаге са сестром Саром Овен и отворила бутик старинске, такозване „винтиџ" гардеробе под именом „Lucy In Disguise" у Лондону.

Најразличитији половни одевни предмети, са етикетом најпознатијих модних кућа попут Шанела и Ив Сен Лорана, доступни су у радњи младе музичарке.

„Тежим да учиним моду више демократичном, да сви људи могу да купе или изнајме одећу реномираних модних марки по приступачним ценама и да се тако дотерани осећају као да вреде милион долара", објаснила је певачица.

За одећом која датира из двадесетих година прошлог века све до новијих модних решења, Лили и њена сестра Сара лично су трагале по Европи и САД, а неке ствари стигле су у бутик директно из ормара певачице.

„Одувек сам желела да започенем неки свој посао. С обзиром на то да нисам модни дизајнер, винтиџ мода је заиста сјајан начин да искажем своју креативност", изјавила је узбуђена Лили Ален.

Посебно интересантан део понуде чине накит, шешири и мараме познатих марки. По угледу на луцкасти стил певачке звезде, шешири су јарких боја, цветни, са перјем или огромним машнама.

Мараме из радионица модне куће Ермес које красе необични принтовима привући ће, такође, пажњу клијената Лили Ален.

Нису само „анонимци" потражили инспирацију за креирање новог изгледа у бутику Лили Ален. Позната глумица Џема Артертон одлучила је да поклони поверење увек одлично обученој Лили. Тако је на једној прослави била веома запажена у хаљини директно из ормара-бутика поп уметнице.

Оно што посебно издваја продајни простор јесте то што заинтересовани током разгледања крпица могу да уживају и у алкохолним пићима. У бутику се налази и бар који ради цео дан, а такође, ако неко има дилему у вези са модним решењем, ту су стилисти, а и Лили Ален и њена сестра радо ће купцима пружити помоћ и савет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво