Светски трендови за хладне дане

Модни креатори су нам, за предстојећу сезону, предложили различите стилове, употпуњене маштовитим модним детаљима, а акценат су ставили на топле материјале, равне ципеле и спајање неспојивог. Дуге свилене хаљине комбинујте са крзненим чизмама, а уз равне ципеле носите предимензиониране џемпере.

Жена од стила никада слепо не прати модне диктате светских дизајнера, већ уз помоћ тренди-детаља изражава сопствени доживљај популарних стилова и карактер.

Ипак, сваке године, свој гардеробер треба допунити ситницама и унети детаље, који ће, уз мало труда, освежити ваш препознатљив стил.

Вртоглаво високе потпетице и платформе, које су већ неколико сезона неизоставни детаљ колекција свих реномираних дизајнера, ове зиме полако уступају место свом антиподу.

Припаднице лепшег пола могу да одахну и одморе своје уморне ноге, јер дизајнери модних кућа Луј Витон, Миу Миу и Изабел Мерон за ову зиму препоручују ниске штикле и равну обућу.

Као што је то случај са равним ципелама, креатори нам олакшавају живот и великим, удобним и пре свега практичним одевним предметима. Соња Рикијел препоручује да се у предстојећим хладним данима утоплите у предимензиониране џемпере од мохера.

Фаворит у Живаншијевој колекцији су спортски пуловери, а Кензо ће вас одушевити цветним огртачима.

Необичне и пренаглашене модне детаље ове године морате имати у свом ормару уколико желите да ваш изглед буде потпун.

Модна кућа Ермес препоручује британску екстраваганцију са традиционалним полуцилиндрима и елегантним црним кишобранима, Фенди старинске, такозване „винтиџ" ташне, а Диор високе шешире и дубоке чизме.

Дизајнери су, за ову зиму, изнедрили мноштво нових идеја, тако да свако може да пронађе детаљ, који ће нагласити његов индивидуални стил.

Када се температура спусти испод нуле, најбољи пријатељ сваке даме сигурно је крзно. Ове године крзно се неће носити само на капутима и јакнама, већ и на ципелама, торбама, па чак и панталонама.

Карл Лагерфелд је предложио крзно од главе до пете. Заштитници права животиња не морају да брину, јер је крзно у Шанеловој колекцији вештачко.

Дуге, лагане хаљине од свиле, крепа и сатена фаворит су у колекцијама Ванесе Бруно, Цуморија Кисата и усред зиме. Немојте да бринете о хладноћи, већ преко ових тананих хаљина огрните вунене прслуке, а изглед допуните чизмама украшеним крзном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво