Као права дама

Оне више нису заносне бунтовнице које руше све пред собом, већ смерне девојке савршених манира. Најновији изглед за којим лудују познете лепотице ипак морају пратити и манири који изазивају дивљење у сваком друштву, упозоравају стилисти.

Међу славним припадницама лепшег пола завладала је права хистерија за начином облачења који подсећа на даме са савршеним стилом, држањем и манирима.

Тренд, за који модни познаваоци тврде да нема много вероватноће да ће се задржати дуже од сезоне, подстакао је познате лепотице да одбаце изазовне хаљине и секси комбинације које одишу гламуром.

Изглед младе, смерне даме морају пратити и манири који изазивају дивљење у сваком друштву, упозоравају стилисти.

Нема много смисла да се жена обуче као припадница културне елите и онда се понаша као бунтовна панкерка.

Звезда филма Образовање, глумица Кери Малиган једна је од пионирки новог стила. Уместо да као остатак Холивуда открије што више, млада глумачка звезда бира елегантне али младалачке тренди кројеве.

Класичну белу Келвин Клајн хаљину Кејти Холмс је освежила танким, црним каишем и дамском ташницом.

Ванеса Паради је доказала да се амбасадор модне куће Шанел не постаје без разлога. Француска певачица и глумица где год да се појави прави је пример једноставне отмености и елеганције.

Тридесетогодишња глумица Мишел Вилијамс одабрала је црвену чипку која јој одлично пристаје уз тен. Обућа са леопард шарама и софистицирана ташница, иако на први поглед делују као да нису из исте приче, у ствари су идеалан избор за формалне прилике попут филмских фестивала или премијера.

Кристина Ричи у беспрекорно осмишљеном издању - црна Луј Витон хаљина и неколико тонова другачије женствене ципеле и елегантна ташница - може да се појави и на забави коју је организовала краљевска породица.

Још једна потврда да изглед повучене девојке може бити више него изазован је комбинација глумице Еве Мендез. Стилисти поручују да је довољно умерено стиснути струк и груди ће избити у први план, а неће бити ни трага неукуса.

Британска водитељка Алекса Чанг није одолела хаљиници коју потписује Валентино и на премијеру филма Love and Other Drugs упутила се изгледајући управо као послушна девојчица.

Звезда филма Милионер са улице воли цветне дезене. То не представља никакав проблем, већ одећу у којој је Фрида Пинто чини још младалачкијом.

Иако је комбинација за коју се Дита фон Тиз одлучила мало ексцентричнија, познаваоци наглашавају да креација са етикетом Луј Витон нагиње перфекцији.

Једна од познатих жена којима нови тренд изузетно добро пристаје је редитељка Софија Копола. Стилисти њен изглед у црној хаљини са деловима од тила наводе као уџбенички пример примерене даме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се