Панталоне у свакој прилици

Незаобилазан елемент женског гардеробера су панталоне, како због удобности, тако и због дозе елеганције. Могу да се носе у свакој прилици, а ове зиме модни креатори препоручују различите кројеве, а на вама је да одаберете онај који ће највише импоновати вашој фигури.

Ове сезоне у моди су панталоне кројене по угледу на моделе из седамдесетих година прошлог века. Због високог струка и равног кроја свака жена која их носи деловаће више и тање.

Уколико желите да камуфлирате шире кукове, изаберите баш овај модел, али са већим, нашивеним џеповима позади, или мањим са предње стране. Не заборавите каиш, јер баш он наглашава женственост вашег струка.

Најбоље би било да их комбинујете са узаном блузом, вуненим прслуком и удобним чизмицама до чланака. 

Већ неколико година модним пистама, али и улицама светских метропола доминирају изузетно узане панталоне, које наглашавају дечачку грађу и танку фигуру.

За разлику од широких панталона са високим струком, изузетно припијене, такозване „скини" панталоне добро стоје само мршавим девојкама са дугим ногама.

Могу се комбиновати са превеликим, блузама старинског изгледа и високим потпетицама за елегантнији изглед, али ако сте бунтовница у души носите их уз бајкерске чизме и памучну мајцу.

Модни креатори и даље предност дају „јахаћим" панталонама, али упозоравају да их не комбинујете са „јахаћим" чизмама, високим шеширима или кратким јакнама, како не би изгледало као да сте кренули у лов.

„Цигарет" панталоне, сечене изнад чланака, које су педесетих постале популарне захваљујући модној икони, Одри Хепберн, ове зиме се враћају на велика врата, пре свега због високе дозе елеганције.

Намењене су високим девојкама, могу да се носе и у спортским варијантама, са пространим, предимензионираним џемперима и равним ципелама, или увече, са дужим кошуљама и ципелама са платформом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво