Модна линија Џеј Ло и Марка Ентонија

Славни пар Џенифер Лопез и Марк Ентони почињу са дизајнирањем својих линија женске и мушке одеће за ланац модних кућа „Колс“. Колекције ће бити досупне на јесен 2011. године, а у плану је да проширење подухвата на линију производа за кућу.

Џенифер Лопез и њен супруг Марк Ентони удружили су снаге са робним кућама Колс (Kohl's) како би дизајнирали одевну линију за жене и мушкарце.

Пар је обећао да ће креирати одећу коју би и они сами носили. Иако имена одевних линија још нису позната, спекулише се да би могле да се зову Ема и Макс, што су имена близанаца славног пара.

Очекује се да супружници зараде 100 милиона од сарадње са Колсом, док ће овај ланац робних кућа остварити профит од око чак три милијарде долара.

Џен и Марк први су познати пар који ће истовремено дизајнирати одећу за једног продавца.

Колс ће имати ексклузивно право да рекламира и продаје сву одећу и модне детаље које пар буде креирао, а очекује се да ће се модели појавити у бутицима широм САД почетком јесени следеће године.

„Драго нам је што можемо да најавимо нове брендове са једним од најуспешнијих и најталентованијих парова шоу-бизниса и имамо пуно поверење у њих", рекао је Кевин Мансел, председник компаније.

Брендови познатог пара ће се у почетку састојати од одеће и модних детаља. Џенифер Лопез ће дизајнирати спортску одећу, хаљине, торбе, накит, ципеле и спаваћице, док ће Маркову линију чинити одела, спортски сакои, мајце, модни детаљи и ципеле.

Планирано је да у будућности глумица и певач прошире своју дизајнерску делатност и на линију ствари за кућу.

„Одушевљени смо што започињемо овај подухват са Колсом. Ово су узбудљива времена за нас и нашу породицу и радујемо се новом модном задатку у којем ћемо покушати да прикажемо наш сопствени стил и наш карактер на најбољи могући начин - кроз уметност. Једва чекамо да покажемо Колсовим клијентима шта све можемо да им пружимо", објаснили су Џеј Ло и Марк Ентони.

Није први пут да славни супружници учествују у модним подухватима. Џенифер је покренула своју одевну марку JLo још 2003. године, а пре месец дана je и подмладак славног пара учествовао у фотографисању за дечју колекцију Гучија.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво