Мода се прати од малена

Ћерка Тома Круза и Кејти Холмс, четворогодишња Сури, најлепше је обучена међу децом познатих, показали су резултати анкете једног британског ланца бутика за малишане. Девојчицу која има гардеробу вредну више од три милиона долара, у стопу прати Бекамов подмладак, Мадонина ћерка и наследник Гвен Стефани и Гевина Росдејла.

Чињеница да има гардеробу вредну три милиона долара, није једини разлог због чега је Сури, ћерка Тома Круза и Кејти Холмс, посебна девојчица. Резултати анкете коју је спровела једна британска модна кућа специјализована за дечју одећу, показали су да је Сури најлепше обучено дете славних родитеља.

„Она има одећу којој би позавиделе и одрасле познате личности, а својом појавом заузима више места у медијима него многе филмске звезде", саопштио је организатор анкете Adam Childrenswear.

Око 3.000 родитеља, колико је учествовало у анкети, сматра да је Сури стилизованија од синова Викторије и Дејвида Бекама, сина Гвен Стефани и Мадонине ћерке.

Резултати анкете су, такође, показали да већина родитеља воли своју децу да облачи по угледу на подмладак познатих личности.

На другом месту, одмах после Сури, налази се Круз Бекам, син фудбалера Дејвида и „спајс" девојке, Викторије. Њега у стопу прати најстарији брат Бруклин, који је на трећем месту, док се средњи син Бекамових, Ромео, налази на петом месту.

Солидно четврто место заслужила је Мадонина ћерка Лурдс, а шесту позицију, одмах после најлошије пласираног Бекама, осмогодишњег Ромеа, заузима Андреас Андре, син певачице Кејти Прајс и телевизијске звезде Питера Андреа. Ћерка славног пара који није више у брачној заједници, Принцес, такође је на листи, и то на десетом месту.

Четворогодишњој Шајло, ћерки глумице, у последње време, окупиране режисерским обавезама у региону Анђелине Џоли и Бреда Пита, припало је тек седмо место, док се на осмо место пласирао Кингстон, син увек сјајно обучене Гвен Стефани и музичара Гевина Росдејла.

Ћерка познатог кувара Џејмија Оливера и његове супруге Џулс, Попи Оливер заузела је девето место.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво