Модерна и пред матичарем

Најважнија хаљина у животу сваке девојке такође мора бити у духу важећих модних трендова. Необично, екстравагантно, женствено и свечано, само су неки од захтева са којима се суочавају будуће младе. Нема разлога за панику јер кинески дизајнери имају веома интересантне предлоге.

Десетине метара тила, сатена, свиле и других најквалитетнијих лаганих и свечаних материјала беж, белих и крем нијанси „запосели" су писту током ревије венчаница кинеске дизајнерке Цаи Меијуе.

Судећи према креацијама представљеним на Недељи моде у Пекингу, следећег пролећа и лета припаднице нежнијег пола које се желе да изговоре судбоносно „да" мораће да се припреме на „рвање" са најважнијом хаљином у животу.

Када успешно приведу крају облачење венчанице, младе и њихове помоћнице могу да пређу на следећу етапу припремања за одлазак пред матичара.

Правилно „позиционирање" разних украса за главу, косу, врат и руке, иначе захтева доста времена.

Према оцени модних критичара, стрпљење и време биће од есенцијалног значаја када се млада буде суочила са раскошним веловима, шармантним шеширићима, екстравагантним рукавицама или бљештавим накитом које предлаже кинеска креаторка.

Будући да су укуси различити и девојке веома захтевне уочи венчања, искусна дизајнерка осмислила је и изазовне моделе који откривају истовремено рамена, руке и већи део ногу.

Разне асиметрије више су него добродошле, сматра Цаи Меијуе. Тако хаљине могу са предње стране изгледати као мини, а позади досезати до пода.

Осим боја карактеристичних за венчанице и пратећи програм, дизајнерка верује да млада може на себи имати и плаве, златне, розе и наранџасте нијансе као детаље.

У колекцији се налазе и венчанице пастелних боја, попут светлозелене, али и потпуно црвена тоалета намењене девојкама које не желе да се повинују строгом диктату беле хаљине.

Недеља моде у Пекингу централни је јесењи догађај у свету „крпица" и модних додатака у Кини.

Током осам дана (ове године од 25. октобра до 1. новембра) смотре на 40 ревија нове колекције представи више од 50 модних марки и дизајнера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара