Близанци Џеј Ло снимају за „Гучи“

Макс и Ема, деца Џенифер Лопез и Марка Антонија, приликом сликања за прву дечју колекцију „Гучија“ показали су да су од маме наследили фотогеничност. Тата се испрва противио стављању деце пред рефлекторе, али се предомислио због хуманитарног карактера модног подухвата.

Навикли смо да популарну Џеј Ло видимо како позира пред камерама, међутим, њен подмладак је показао да то не ради ништа мање професионално од маме.

Двогодишњи близанци Макс и Ема су имали снимање за прву Гучијеву колекцију за децу на плажи у Малибуу. Мама је близанцима давала савете у вези са позирањем, с обзиром на то да је веома искусна у том послу. Џени је недавно завршила сликање за најновију колекцију модне куће Луј Витон.

Дечја колекција је део кампање Уницефа којом се спроводи програм помоћи школама у Африци.

„Као мајка, поносна сам што учествујем у кампањи којом се унапређује живот и школовање најугроженије деце у Африци", изјавила је поп дива.

Џенифер је имала проблема да убеди свог супруга, певача Марка Антонија, да допусти деци да се сликају. Сама певачица признаје да никада нису били од оних родитеља који воле у јавности да „парадирају" са децом и позирају папарацима које назива „уходама".

Оно што је утицало да тата промени мишљење је чињеница да ће Гучи упутити донацију Уницефу, као и Фондацији Марибел, коју је основала Џенина сестра Линда како би помогла женама широм света да дођу до здравствене помоћи.

Поносни родитељи присуствовали су снимању и пазили близанце који су трчкарали плажом обучени од главе до пете у гардеробу и обућу са етикетом Гучи.

Колекција ће се наћи следећег месеца у продаји, а медени близанци сигурно ће утицати на родитеље широм света да и своју децу обуку у препознатљиви бренд.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара