Адријана открила најскупљу „Викторијину тајну“

Одевена у хаљину која потпуно открива грудњак опточен са 3.000 драгих каменчића и вредан чак два милиона долара, прелепа српска снајка Адријана Лима прошетала је њујоршким Сохоом и одушевила је случајне пролазнике.

Адријана Лима, манекенка и супруга кошаркаша Марка Јарића, појавила се на улицама Њујорка у грудњаку Victoria's secret вредном два милиона долара.

Бразилско-српски супермодел или, како је још зову, „најлепша српска снајка" носила је уникатни модел Fantasy Bombshell украшен са 3.000 вредних каменчића - дијаманата, топаза и сафира.

Светлуцави грудњак од укупно 142 карата, за Victoria's secret дизајнирала је реномирана јувелирска кућа Damiani Jewellers. Шесторици мајстора требало је 1.500 сати за израду овог изузетног комада.

Викторијин анђео је испред њујоршког бутика овог познатог произвођача веша стигао у белом олдтајмеру, успут машући и шаљући пољупце изненађеним пролазницима.

Обучена у светло плаву сатенску хаљину која потпуно открива торзо, атрактивна манекенка одушевила је становнике Њујорка својим бујним попрсјем.

Фирма Victoria's secret сваке године се похвали најскупљим грудњаком на свету. До сада ниједан није продат, али је сваки био пун маркетиншки погодак.

Бразилска лепотица је друга најплаћенија манекенка у домену рекламирања колекција веша, захваљујући изузетно вредним уговорима са кућом Victoria's secret. Једина плаћенија манекенка је Хајди Клум.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара