Отмена једноставност на путу кроз време

Уобичајене количине сјајних материјала, шљокица и гламурозних додатака либански дизајнер Ели Саб заменио је и даље веома женственим, отменим и елегантним моделима са печатом седамдесетих година.

Уз звуке мелодија које су обележиле седамдесете године 20. века Ели Саб представио је нове креације. Либански дизајнер чије божанске хаљине „окупане" шљокицама познате даме широм планете са уживањем носе када крену ка црвеним теписима овог пута определио се за нешто мање сјаја.

Нежни модели, приказани на Недељи моде у Паризу, лагано грле меку женствену силуету и истовремено одишу отменошћу и једноставношћу.

Ипак, упркос мирнијем правцу, бројне љубитељке холивудског изгледа могу да одахну. Маштовити креатор осмислио је довољно хаљина од којих застаје дах.

Палета пролећних боја варирала је од „замућених" нијанси мандарине, мистичних дубина зелене, преко ублажених вамп тонова сиве, па све до нежне светлоплаве.

Према оцени критичара, иако је очигледно да су веома пажљиво биране, поједине нијансе могу бити мало проблематичне јер се неће добро уклопити са свим бојама тена.

Присуство „епидемије" трендова популарних током седамдесетих година, која је захватила Њујорк и Милано, осетило се и током ревије модела Елија Саба за пролеће и лето 2011. године.

Тоалете од свиленог жерсеја „укроћене" масивним комадима накита, као и елегантни комбинезони као да су рађени за једну од највећих глумачких звезда тог периода Фару Фосет.

„То су боје, кројеви и облици моје младости па ми посебно значе", истакао је Саб после „празника за очи" како су критичари назвали ревију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара