Кавали и раскош Дивљег запада

Краљ џет-сет моде, италијански креатор Роберто Кавали, представио је у Милану моделе за наредно пролеће и лето. Шарено, украшено, екстравагантно, луксузно - кратко речено "Just Cavalli".

Правећи колекцију за пролеће/лето 2011. године линије "Just Cavalli", италијански модни чаробњак Роберто Кавали пустио је машти на вољу.

На Миланској недељи моде претварао је писте поплочане огледалима у егзотична игралишта за традиционалне каубојке, „боемке" и тренди хипи девојке.

Леопард и зебра дезени, металик змијска кожа, цветне макси хаљине украшене чипком, затим тексас са извезеним украсима, избељен, посут шљокицама... и још много тога нуди дизајнер из Фиренце.

Креације представљене у Милану само су најава велике прославе којом ће Кавали обележити четири деценије у модној индустрији.

Инспирисан Африком, Дивљим западом, али и модерним туристичким дестинацијама Ибицом и Миконосом, искусни креатор је луксузне панталоне од тексаса мало исцепао, избелео, нагорео жаром, опточио кристалима и ишарао везом.

Пинк и нијансе лимете одабрао је за веома уске фармерке и каубојске јакне са ресама.

Тунике од шифона са принтом питона преливене веселим карнерима, следећег пролећа треба комбиновати са свиленим, цветним, широким панталонама налик на шалваре или јахаћим панталонама од златне штампане коже.

Макси хаљине са фламенко слојевима чипканих карнера носе етикету "Viva Maria". Према мишљењу Кавалијевог тима, следећег пролећа блузе старинског изгледа посуте седефом и кристалима биће обавезне, а уз њих је најбоље носити шортсеве одговарајућег дезена.

Високе потпетице се подразумевају, разликују се само материјали: змијска кожа, антилоп, квалитетна штампана змијска кожа.

Креације главне линије са потписом чувеног креатора такође ће бити приказана на Недељи моде у Милану, а помпезна, гламурозна прослава 40. годишњице Кавалијеве модне каријере биће одржана у Паризу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво