Исте хаљине? Никакав проблем!

Ноћна мора сваке девојке, појавити се на важном окупљању у хаљини која личи на нечију, као модна грешка славним дамама се тешко опрашта. Сигурни Вивер и Џејми Ли Кертис не маре за таква правила, па су се на премијери филма "You Again" појавиле у готово идентичним тоалетама.

Прва прилика да се припаднице лепшег пола покажу у пуном сјају пружа се већ на матури. Међутим, нису само средњошколске забаве место потенцијалних „модних трагедија".

Црвени тепих, то јест премијере, доделе награда и музички или филмски фестивали места су где се славним дамама стилске грешке не праштају.

Једна од најстрашнијих ноћних мора глумица, певачица и других славних дама је имати исту хаљину као колегиница. Модни креатори који су врло често задужени за решавање проблема елегантног, интересантног и, пре свега, свежег изгледа на великим су мукама уочи сваког великог догађаја.  

Холивудске звезде Сигурни Вивер и Џејми Ли Кертис знају веома добро колико је тешко изгледати добро у важним формалним приликама.

Упркос законима здравог разума, на премијери филма "You Again" (Опет ти), атрактивне колегинице појавиле су се у готово идентичним тоалетама.

У остварењу Ендија Фикмана Вивер и Ли Кертис играју вечите супарнице, некада као најпопуларније девојке у школи, а сада као тетка и мајка Вила и Џоане који ускоро треба да се венчају.  

Главна протагонисткиња франшизе „Ноћ вештица", педесетједногодишња Џејми Ли Кертис, и девет година старија звезда серијала филмова „Осми путник", „Истеривачи духова" и „Аватар" показале су одличне фигуре у сјајним моделима необичне тиркизне нијансе.  

Иако је у питању маркетиншки трик (глумице се и у филму појављују у готово идентичним креацијама), део модног света сматра да су на овај начин макар неке младе девојке које се спремају за важну прославу схватиле да је личност, особине и карактер оно што нас разликује од других.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво