Прикривени пламен страсти

Карл Лагерфелд, модни директор куће „Фенди“, за следеће пролеће и лето препоручује ватрене моделе прикривене, али никако мање интензивне сензуалности. Мушкарци ће се од силине страсти наћи на коленима, процењују критичари.

Модна јесен увелико се захуктава. Традиционално експлозиван старт у Њујорку, затим ништа мање интересантне недеље моде у Лондону, Мадриду и Милану. Љубитељи „крпица", али и уиграни модни радници једва успевају да прате дешавања која се смењују веома брзо.

Колекцију модне марке „Фенди" (Fendi), која је представљена другог дана смотре моде у Милану, и овог пута потписује искусни дизајнер Карл Лагерфелд који је на челу дизајнерског тима ове италијанске фирме.

Изазовни модели за пролеће/лето 2011. године, према оцени критичара, бациће мушкарце на колена.

У „нагорелој" сценографији колекцијом описаном и као „тињајуће лето страсти" доминирали су таласасти геометријски облици на хаљинама и туникама са широким, пуфнастим рукавима скупљеним у дну.

Понеки руб сведочио је о силини страсти на исти начин као и реплике џиновских папира који су успели да „преживе" пожар.

Осмишљени тако да не истичу изазовност на први поглед, модели које потписује Лагерфелд одишу младалачком елеганцијом.

Креатор је сукње и хаљине са дискретним шлицевима са предње стране намерно оставио мало комотнијим како би сексепил дошао до изражаја тек у другом налету, то јест са другим таласом страсти.

Иако се не би могло рећи да су прекратки, нити да показују сувише, нове „Фенди" креације су сугестивне чему највероватније доприноси и избор боја.

Необичне нијансе плаве, дубоки тонови пурпурне, наранџаста, црвена и загасита маслинастозелена уклопљене су са туфнастим дезенима. Раскошни лагани материјали наредног пролећа омогућаваће максималну слободу покрета, а кројеви и облици везу са страственим светом гламура

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво