Треш гламур и купаћи по мери

Дизајнери који су се окупили у Сиднеју поводом модне смотре, здруженим снагама обасули су тамошње љубитељке „крпица“ разноразним решењима за топле дане. Костими који „сређују“ фигуру чине тек делић богате понуде.

Фестивал моде у престоници Аустралије "Sydney Fashion Festival", који се одржава од 23. до 28. августа, припремио је припаднице лепшег пола на лето које се у том делу света увелико приближава.

Модне марке „Бонд-ај" (Bond-eye), „Дотер оф годс" (Daughter Of The Gods), „Карен Нилсен колекшн" (Karen Neilsen Collection), „Лиса Мари Аустралија" (Lisa Maree Australia), „Питер Мориси" (Peter Morrissey) и „Др Рејз шејпвер" (Dr Rey's Shapewear) приказале су колекције купаћих костима и доњег веша.

Ручно украшени луксузним детаљима попут перја, шљокица, чипке и кристала модели са етикетом „Дотер оф годс" издвајају се из мноштва сличних.

Идеје креативног тима куће ослањају се на разне теме, почев од класичних црно-белих филмова, до футуристичких фантазија. Спој мрачних дубина океана и неизмерних висина Сунца, Месеца и звезда критичари најчешће виде као „треш гламур".

Од када су пре три године представљене прве иновативне креације дизајнера који стоје иза етикете „Др Рејз шејпвер", припаднице лепшег пола које нису задовољне фигуром знају на коју адресу могу да се обрате.

Смеле јарке боје, нежна чипка, мноштво детаља само су неке од одлика модела ове куће намењених топлим данима.

Следећи правац фирме „Бонд-ај"која је већ оставила дубок траг међу произвођачима купаћих костима, дизајнерска екипа куће ове године кројеве подиже на нови ниво.

Револуционарни, тајни дизајнерски детаљи одушевиће припаднице лепшег пола које жуде за савршеним костимом.

Критичари сматрају да не треба слепо веровати овако ласкавим речима већ проверити колико има истине у свему што тврде аутори колекција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара