Луксуз и екстраваганција

Опуштеној летњој атмосфери неопходно је мало зачина како би почела забава - купаћи костими и доњи веш веселих боја и дезена. Представљене на Колумбијској недељи моде, колекције дизајнерке Агате Руиз да ла Праде и модне куће "Leonisa" пружају увид у свет луксуза, музике, лепоте и младости.

Колумбијски град Медељин, иако тек други град по величини у тој централноамеричкој држави, претворио се у модну престоницу 27. јула када је почела Недеља моде. 

Распоред излагања и списак учесника најговештавао је интересантне колекције, али су модели које су приказали неки дизајнери премашили најмаштовитија очекивања љубитеља моде.

Редовно „оптужена" да креира моделе који на први поглед утичу на побољшање расположења и враћања осмеха на лице, шпанска креаторка Агата Руиз де ла Прада није изневерила своје поштоваоце у Колумбији.

Ништа ближе уобичајеном дизајну није био ни креативни тим колумбијске модне куће "Leonisa", нити студенти Високе школе дизајна који су такође представили своје виђење летње моде.

Другог дана Колумбијске недеље моде Агата Руиз де ла Прада представила је веселе, оптимистичне моделе намењене младима који једноставно речено обожавају колорит карактеристичан за рад шпанске креаторке.

Одмор, плажа и купатило (зашто да не?) били су јој инспирација, а ефекти „побуне" која је избила међу бојама одразила се и на претећи програм - наочаре, шешире, наруквице, огрлице, обућу, па чак и на шминку.  

Забава која је почела чим се публика сместила одлично се уклопила са поруком коју носе модели са етикетом "Leonisa".

Мноштво трака, машница, чипке и принтова образовали су колекцију намењену младим девојкама које воле интересантно дизајниране костиме и веш, али не занемарују удобност и лични стил. Отвореној девојци која ужива у друштву вршњака једно што може да недостаје су модели ове куће.

Комбинације црвене, сребрне и љубичасте идеалне су за опуштену летњу атмосферу, а луксузни, висококвалитетни материјали од којих су модели израђени чине их још јединственијим и пожељнијим.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара