Степен откривености

Инспирисана родном Аустралијом, креаторка Лиса Мари Боерсма на ревији одржаној током Недеље моде у Мајами Бичу, заголицала је машту присутних наговестивши колико ће припаднице лепшег пола следећег лета на плажама бити покривене (или откривене).

За разлику од већег дела Европе где се кишни и облачни дани смењују са прилично топлим временом већ неколико месеци, у свету моде ово лето изузетно је врело.   

Један од најважнијих светских центара за представљање, али и ношење купаћих костима и одеће за плажу, је свакако Мајами Бич.

Недеља моде одржана од 15. до 19. јула посвећена је искључиво таквим летњим „крпицама", а основна порука коју су послали дизајнери који су представили нове колекције је да глобално и није тако лоше.

Поједини дизајнери инспирацију су пронашли у локалном преплитању култура, други у егзотичним дестинацијама попут Марока, а Лиса Мари Боерсма вратила се коренима.

Будући да је рођена и одрасла у Аустралији, креаторка је асоцијације на тамошње плаже преточила у колекцију препуну интересантних, женствених модела.

Једноделни и дводелни костими израђени су од најквалитетнијих растегљивих материјала који савршено пријањају уз кожу, али важно место у колекцији заузимају и изазовни кончани модели.

Према оцени модних познавалаца, према (веома малој) колични употребљеног материјала за израду неких модела може се закључити да ће температуре бити изузетно високе.  

Било да су једнобојни, пругасти, нежних или јарких, веома уочљивих боја, костими, лагана летња гардероба и пратећи програм већ су наишли на одобравање модних познавалаца и, што је можда много важније за произвођача, купаца.   

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара