Провод у Хавани

Инспирисана Кубом, млада дизајнерка Никол Ди Роко за одлазак на плажу следећег лета препоручује необичан спој дезена и боја, као и обавезне романтичне детаље карактеристичне за провод у престоници те карипске државе.

Кубанско-америчка креаторка Никол Ди Роко после снимања документарног филма на Куби била је инспирисана тамошњом културом толико да је одлучила да читаву колекцију купаћих костима посвети магичном изгледу тог карипског острва и његових становника.

„Успела сам да спојим живот, путовање и модну линију са мојим потписом", истакла је креаторка описујући колекцију за лето 2011. године, представљену на Недељи моде у Мајами Бичу.

Фотографија коктела која је сликана на Куби преточена је у чест мотив коришћен на једноделним моделима са једном бретелом.

Туфне, уплетене траке и болеро-рукави са карнерима директно асоцирају на „лудо, топло Тропикана-вече у Хавани", оцена је модних стручњака.

Колекцију чини велики број намерно „распарених" модела - пруге на једном делу, туфне на другом, црно-беле комбинације са жутим машнама, тракама, бордурама, карнерима.

Црвени, зелени, жути тонови чине основу палете, а украси за косу, попут трака и цвећа, заслужни су за романтичан, али и загонетан изглед.

Према оцени модних критичара, реч је о колекцији веселих, младалачких модела израђених од квалитетних материјала намењених припадницама лепшег пола које се не стиде да покажу и своју романтичну страну. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара