Спој провокације и уметности

Једино модно решење за све летње дилеме, када су у питању купаћи костими, је спој уметности, провокативности и сензуалности. Модна кућа „Ед Харди” за лето 2011. године нуди моделе за чији дизајн је заслужан бивши мајстор тетоваже.

Нема бољег места на Земљи да покажете свој нови купаћи костим од плажа у Мајамију, тврде модни стручњаци. Због тога се креатори труде да управо за смотру у Мајами Бичу припреме најбоље, најквалитетније и најинтересантније моделе.

Дешавања на пистама удаљеним тек стотинак метара од воде, још од 2004. године од када се одржава Недеља моде у Мајами Бичу, привлаче бројну публику, купце, критичаре и модне новинаре, а у последње време присуство је све више и питање престижа.

Исти принцип примењује се и када је реч о дизајнерима који ће своје колекције представити на смотри у Мајамију.

Ове године на ред је дошла и модна кућа „Ед Харди", позната као омиљена међу славним личностима.

Манекенке које су најчешће имале наки „украс" у коси, било да је то перје, морнарска капа, цвет или светлије вештачке шишке, енергичним кораком кретале су се пистом како би додатно истакле „опасност" појединих модела.

Шарени, готово са уметничким приказима, изузетно мали купаћи костими, модели са горњим деловима попут корсета и интересантни танкини (горњи део купаћег костима који подсећа на мајцу на бретеле), доминирали су колекцијом марке „Ед Харди" за лето 2011. године.

Иако су током ревије приказани и модели намењени јачем полу, у „мору" екстравагантних и далеко бројнијих женских купаћих костима, готово да су прошли потпуно незапажено.

Ед Харди основао је модну марку пре само осам година када је одлучио да знање које је до тада прикупљао као тату-мајстор примени при осмишљавању одеће за плажу.

Током тог, у модној индустрији, веома кратког периода, дизајнер, али и сами одевни предмети са етикетом „Ед Харди", постали су омиљени међу славним личностима.

Кристијан Одеже откупио је права да производи и дистрибуира производе ове марке и најпре је као потенцијалне потрошаче препознао модне поклонике из света познатих.

Међу првима „ухваћене" су Мадона (са „Ед Харди" качкетом) и глумица Вупи Голдберг (у ципелама истог произвођача).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара