Европски шик и печат футуризма

После шест година „борбе“ за ревију на којој ће бити представљени искључиво модели за јачи пол, одржана прва „мушка“ ревија купаћих костима на Недељи моде у Мајами бичу. Следеће лето обележиће европски кројеви, необични дезени, елементи футуризма и јарке боје.

Сваке године Недеља моде у Мајами Бичу, на којој током пет дана најпознатији дизајнери купаћих костима и гардеробе за плажу представе најновије трендове, узбурка модне кругове.

Дугоочекивана ревија на смотри у Мајамију на којој су представљени искључиво модели за јачи пол, први пут је заиста и одржана.

Модне марке "Parke & Ronen", "Olasul", као и креаторка Наила Шбиб представили су моделе за следеће лето.

„Ово је знак да су и мушке колекције напокон (после шест година) добиле пажњу коју одавно заслужују. Ово је велики помак, али и темељ будућих дешавања", истичу учесници - произвођачи програма за јачи пол.

Купаће гаће, шортсеви и бермуде током претходног века прешли су дуг пут. Чеднији једноделни модели налик на трикое, најчешће тамних боја, били су обавезни тридесетих година 20. века.

Осам деценија касније избор је много већи па, у зависности од грађе, купци могу изабрати оне који им највише одговарају јер се на тржишту могу наћи модели најразличитијих дужина, кројева, боја, материјала и дезена.  

Модни стручњаци истичу да су у фокусу ове године детаљи и најфинији материјали.

Необични дезени основа су линије коју потписују дизајнери куће "Parke & Ronen". Модели намењени савременом мушкарцу који воли удобност али је и естета који се не плаши да закорачи ка будућности.

Уметнички тим етикете "Olasul" одлучио се за благо уже моделе средње дужине. Што се боја тиче, класични летњи тонови благо су ублажени, али не прелазе потпуно у пастелне нијансе.  

Инспирисана природом, дизајнерка Наила Шбиб окренула се иновативним материјалима који чувају човекову средину. Први пут у историји представљене су мушке купаће гаће које се потпуно могу рециклирати и нису штетне за природу.

Израђена ручно у Италији, комплетна колекција обилује рафинираним детаљима, европским кројевима, а боје су веселе и јарке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара