Купаћи костими за „зечице“

Бивша манекенка Анђела Шитенден, специјализована за рекламирање купаћих костима, и ријалити звезде сестре Кардашијан удружиле су снаге како би направиле нову колекцију одеће за плажу марке "Beach Bunny". Резултат сарадње су изазовни и гламурозни модели намењени младим девојкама.

Манекенка и фотомодел Анђела Шитенден покренула је марку "Beach Bunny Swimwear" 2004. године. Године проведене у рекламирању управо купаћих костима чине базу корисног искуства које сада дизајнерка обилато користи при осмишљавању нових модела.

Усмерена на софистициране клијенте који су у потрази за изазовним, младалачким и јединственим моделима, Анђела Шитенден је открила да, бар када је реч о купаћим костимима, нема бесконачно много опција.

Позајмљујући концепте на којима почива израда најфинијег рубља, креаторка је из колекције у колекцију све ближе изузетно изазовним, забавним и женственим моделима.

Најновија колекција са етикетом "Beach Bunny Swimwear" урађена је у сарадњи са сестрама Кардашијан, звездама изузетно популарног ријалити програма у САД. Представљени на Недељи моде у Мајами Бичу, модели су изузетно добро прихваћени.

„Иако 'Beach Bunny' има препознатљив изглед, свака од нас желела је да да лични печат у складу са карактерним особинама", рекла је Ким Кардашиан уочи ревије.

Нагласивши да су њени модели гламурозни, двадесетдеветогодишња лепотица истакла је да се то најбоље види у комбинацији са крупним комадима накита.

Њена две године старија сестра Кортни одабрала је „морнарски" изглед, док је Клои желела да модели који ће је представљати буду "забавни, скривају доста, али остану младалачки и секси".

Колекција има и модела инспирисаних старим Холивудом, сафари стилом и наутичким мотивима.

Бикини или једноделни костим, једна је од главних дилема. Ипак, ауторке су се постарале да неки модели задовоље љубитеље и једног и другог кроја.

Публика, у којој су наравно биле и познате сестре, аплаузом је поздрављала најинтересантније креације - са фронцлама, прорезима, тракама и разноразним додацима.

Боје уобичајене за купаће костиме допринеле су веселијем и младалачкијем изгледу, првенствено тиркизна, љубичаста, наранџаста, нијансе шампањца.

Понеки модел боје злата или вештачког (љубичастог) анимал принта учинили су колекцију још интересантнијом и упечатљивијом.

Као искусна манекенка која је највише времена провела у купаћим костимима, Анђела Шитенден зна колико је тешко пронаћи идеалан модел. Због тога купаћи костими марке "Beach Bunny Swimwear" продају се одвојено и могуће је уклапати различите величине горњих и доњих делова бикинија.

Сви модели израђени су у САД од најквалитетнијих материјала, првенствено ликре, нежне италијанске чипке и Сваровски кристала.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара