„Убиствени“ деколте Меган Фокс

Веома изазовна црвена хаљина у којој се на премијери филма „Џона Хекс“ појавила главна протагонисткиња Меган Фокс готово да је привукла више пажње него ново остварење редитеља Џимија Хејворда.

Холивудска глумица млађе генерације Меган Фокс привлачи велику пажњу где год да се појави. Ипак, премијера филма „Џона Хекс" у којем тумачи главну женску улогу била је прилика да се млада звезда прикаже у најбољем светлу.

Двадесетчетворогодишња глумица у новом остварењу редитеља Џимија Хејворда игра проститутку која је једина веза усамљеног ловца на уцењене главе Џоне Хекса са људима.

За светску премијеру филма у Холивуду одабрала је црвену хаљину изузетно дубоког деколтеа који је привукао највише пажње током целе вечери, готово више него само остварење у којем главну улогу тумачи Џош Бролин. 

Хаљина са етикетом "Giorgio Armani Prive" наглашених рамена досезала је до средине бутина, а украсна ружа позиционирана је на струку тако да прати лук преклопа у доњем делу. 

Специјални провидни додаци и лепљиве траке омогућавали су „безбедно" кретање младе глумачке звезде.

Црне ципеле са вртоглаво високим потпетицама и дуга тамна коса додатно су допринели сензуалном изгледу једне од најлепших холивудских глумица.

Меган Фокс је за ово посебно вече одабрала црну писмо-ташну, а од накита је имала тамно прстење.  

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара