У тону са пртљагом

Одмор се не може замислити без кофера, то јест путне торбе. Када су жене у питању неретко једна торба није довољна за све ситнице које ће им током боравка на обали мора бити неопходне. Због тога дизајнери препоручују интересантне комплете торби или кофера.

Непланиране ситуације у којима се дама која је отпутовала на одмор може наћи „знају" да буду веома непријатне уколико је ормар са омиљеном гардеробом далеко од ње.

Како би се ниво стреса свео на минимум (ипак је у питању одмор), најбоље је осигурати се и понети гардеробу за све прилике.

Једна од ситуација у којима је стил такође важан је и само путовање. Познати дизајнери осмислили су комплете торби или кофера како би даме које воде рачуна о целокупном изгледу могле мирно да одаберу одевну комбинацију и потпуно бити у тону.

На тржишту се могу наћи кофери и торбе различитог квалитета, величине, тврдоће, боје, дезена, па ће се самим тим и цене знатно разликовати.

Платно, природна и еко кожа, вештачки материјали са већим или мањим процентом пластике, разне легуре, само су део широког избора који је пред дизајнерима када осмишљавају нове моделе.

Припаднице слабијег пола, али све чешће и мушкарци, одлучују се за пртљаг са точкићима који власници (или власнику) омогућавају комфорније кретање од аеродрома, железничке или аутобуске станице до хотела.

Када су боје и дезени у питању, готово да нема ограничења. Једнобојни модели тамнијих нијанси и даље имају највише поклоника, али веселим шарама необичних кофера све је теже одолети.

Док обичан анимал принт неке одбија на први поглед, плаве или црвене, а нарочито розе имитације коже леопарда или зебре могу бити пун погодак.  

Млађе особе чешће се опредељују за шарене, веселе комаде који ће их издвојити и на неки начин најавити да је реч о креативној особи истанчаног укуса.

Према оцени поклоника моде, није баш упутно имати много шарених торбица и кофера. Упркос чињеници да сте у радњи нашли 12 кофера различитих величина и још толико пратећих ситница попут ташне, торбе за лаптоп или новчаника, није неопходно да купите цео комплет.  

Дизајнери су се побринули да на тржишту постоји велики број унисекс производа, али нису занемарене ни жеље оних који имају потребу да имају мушки или женски модел.

Произвођачи се труде да задовоље потребе оних који воле да путују и за њих имају само један савет за дуговечност омиљених „сапутника" - у кофер или торбу немојте стављати више ствари него што може да стане! 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара