Дубоки шлицеви за изазован изглед

Препорука модних стручњака оним девојкама које желе да изгледају перфекно овог лета је да у омиљеним радњама потраже дугачке сукње или хаљине од лаганих, лепршавих материјала које откривају колено, па и добар део бутине.

На преласку између пролећа и јесени потпуно ћемо се опростити од екстремно кратке сукње и пожелети добродошлицу дугачкој хаљини са дубоким, изазовним шлицем.

Иако из моде готово никада не излази поптуно, макси хаљина која пружа поглед на једну ногу скоро до кука ове сезоне преузима примат.

Модели који ће најавити доминацију дугачких, предугачких прореза појавили су се на црвеним теписима још крајем 2009. године.

Иако већина нас не планира да се појави на црвеном тепиху, модни стручњаци истичу да је крајње време да у своје ормаре пустимо тако кројене хаљине. Или за почетак макар једну. 

У омиљеним радњама потражите дугачке сукње или хаљине од лаганих, лепршавих материјала које откривају колено, али и добар део бутине.

Овог пролећа, а нарочито када почне лето, према речима модних стручњака, дозвољено је да погледима буде изложена једна нога готово до кука. Међутим, овај тренд намењен је искључиво самоувереним припадницама лепшег пола.

Током 2010. године нагласак је на смелим комбинацијама веома високих потпетица, које додатно издужују ноге, и, како неки љубитељи „крпица" описују такве хаљине, „лаганих материјала који су причвршћени у струку и слободно се крећу око ногу".

Препланула кожа (постигнута искључиво безбедним сунчањем) лепо се слаже са светлијим и шареним дезенима.

Лепршавији материјали при сваком покрету истичу дубоки шлиц и доприносе да се дама осећа попут богиње на Олимпу.

Према оцени стручњака, коктели, ноћне журке, као и формалне прилике мање са мање строгим правилима одевања идеалне су за показивање нове хаљине са дугим, дугим прорезом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво