Сваки прамен на свом месту

Асиметричне плетенице, бројни светлуцави детаљи, необавезни репићи, овог лета слагаће се са ватреним црвеним, топлим тоновима чоколаде и светлијим варијантама плавих нијанси косе. Фризери подсећају да је здрава коса основа сваке лепе фризуре.

Лето се убрзаним кораком примиче па је крајње време да оне припаднице лепшег пола које воле да иду у корак са модним дешавањима, што пре проуче нове трендове и овладају неопходним вештинама прављења модерних фризура.

Најтоплији део ове године биће идеалан за храбре девојке жељне доказивања. Будући да су праменови светлији нијансу до две на модној сцени присутни већ веома дуго, напокон је дошло време да на ред дођу светлије нијансе.

Црвене нијансе косе омиљене су међу фризерима, а иако је мало теже одржавати их током топлих дана, девојке које се за њих одлуче осигураће позицију међу најзапаженијима у свакој прилици.

Такође, тонови који асоцирају на чоколаду и кафу овог лета биће пун погодак. Стручњаци препоручују употребу специјалних шампона за фарбану косу и одржавање боје, као и квалитетније фарбе које дуже трају.

Основна нега мора бити појачана у време када је коса изложена јакој Сунчевој светлости и високој температури. Како би се власи додатно заштитиле од оштећења најбоље је користити квалитетне регенераторе.

Када су у питању фризуре које ће се носити, на првом месту су асиметричне плетенице.

Познате лепотице попут Саре Мишел Гелер, Кристине Хендрикс која је широј јавности постала позната после улоге у серији „Момци са Медисона", као и певачица Леона Луис, већ су се у јавности појављивале са косом уплетеном у необичне плетенице.

У зависности од облика лица и афинитета одаберите или плетеницу која ће ићи на страну или косу вежите у необавезан реп.

Било да је у питању једноставнија фризура и мирнија боја или сложенија, храбрија опција, модни стручњаци саветују што више светлуцавих детаља (траке, шналице, штипаљке...) који ће привлачити пажњу, што и јесте крајњи циљ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво