Очаравајуће и у трудноћи

Девет месеци ишчекивања бебе не мора да буде период у животу жене током којег ће се она због одеће одрећи одласка на места где је неопходан висок степен елеганције. То потврђују славне даме које, уз стручну помоћ наравно, одлично изгледају у формалним приликама и у поодмаклој трудноћи.

Многе припаднице лепшег пола током трудноће воде „битку" са ормаром и новчаником како би успеле да ускладе одећу са фигуром која се из дана у дан мења.

Присуство одређеним догађајима (свадбе, прославе, коктели) подразумева облачење формалне гардеробе која најчешће није у складу са жељама и афинитетима труднице.

Такође, одећу, а некада и обућу, коју купују у трудноћи жене најчешће поклањају јер када врате стару фигуру, тешко се одлучују да обуку прешироке, врећасте и предуге ствари.

У формалним приликама најбоље је да хаљине буду од лаганих, „покретних" материјала и да досежу до чланака. Уз правилно распоређене наборе, сужења и проширења која су рађена по мери резултат ће бити издужена фигура.

Иако се труднице у таквим ситуацијама најчешће одлучују за црне моделе, нови трендови налажу да светле и јарке нијансе имају подједнак „третман" као и тамни тонови.

Популарне глумице Џесика Алба, Анђелина Џоли и Хали Бери у поодмаклој трудноћи прошетале су црвеним тепихом у једнобојним хаљинама. Стручњаци и лаици слажу се да су изгледале одлично и да је томе само допринео избор бордо, необичне зелене или плаве боје. 

Певачица, играчица и глумица Џенифер Лопез се чак одважила док је носила двојке, Ему и Макса који сада имају две године, а преме мишљењу стилиста није погрешила, и обукла белу хаљину.

Манекенка Хајди Клум често се појављивала у елегантним издањима током све четири трудноће. Било да су краћи или дужи, тамнији или светлији модели које је носила у јавности „супермама", како неки медији зову бившу промотерку марке „Викторијас сикрет", не скида осмех са лица, што је вероватно и најважнији део свечаног изгледа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се