Сензуална елеганција

Топле пролећне и летње дане веома ефикасно освежава лагана одећа ведрих боја. А за женствен изглед, дизајнерски тим модне куће „Памела Роланд“ за пролеће/лето 2010. године предлаже комбинацију елегантних, а истовремено изазовних модела.

Инспирисана делима америчке сликарке Џорџије О'Kиф креаторка Памала де Вос, креаторка и директорка модне куће „Памела Роланд" за сезону пролеће/лето 2010. године саветује светлe тоновe и нежнe цветнe дезенe.

Једноставни и елегантни модели одишу нежношћу највише захваљујући суптилним цветним шарама и веселим тоновима лаганих материјала.

За акценат на моделима од твида пастелних нијанси „задужени" су рељефни детаљи златне и бакарне боје.

Посебну ведрину колекцији дају веселе боје попут црвене, жуте, љубичасте, нежне зелене, као и циклама тонова за које се дизајнерка одлучила при изради хаљина и летњих комплета.

Према оцени модних стручњака, пролећни и летњи модели са етикетом „Памела Роланд" освајају својом разноврсношћу, маштовитошћу и свежином.

Одлично укројени, драматични, донекле конзервативни, лепршави... сваки модел је прелеп и као да има посебну причу, сматрају познаваоци модних кретања.

Представљени у Њујорку, интересантни одевни предмети цењене креаторке изузетно су „носиви", што је у време економске нестабилности веома важно како онима са плићим, тако и онима са дубљим џепом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се