Сен Тропе као модна писта

Летњи модели са етикетом модног гиганта „Шанел“ настали у радионици чувеног креатора Карла Лагерфелда премијерно су приказани на централним улицама Сен Тропеа. Уместо у елегантним комплетима, летње дане проведите у лепршавим, лаганим моделима пастелних боја.

Легендарни немачки креатор Карл Лагерфелд за представљање нове линије модне куће „Шанел" одабрао је центар француског градића Сен Тропеа.

Међу бројном публиком која је дословно стајала на улици биле су многе тамошње познате личности укључујући и познату певачицу, манекенку и глумицу Ванесу Паради и глумицу Ану Муглали, као и немачку глумачку звезду Дајен Кругер.

Џорџија Меј Џегер, млађа ћерка Мика Џегера и Џери Хол која у последње време у свету моде има све више успеха као манекенка, такође је присуствовала ревији.

Овог пута познати француски бренд познат по елегантној и класичној одећи изненадио је и љубитеље лепих „крпица" и модне стручњаке.

Нетипична колекција намењена сезони 2010/2011. године представља спој модела за моменте када није обавезна строга елеганција. Топле дане на копну, али и за време крстарења припаднице лепшег пола могу провести у лаганим моделима са „шанел" етикетом.

Изазовне тамне хаљине од материјала попут рибарске мреже или уски шортсеви у комбинацији са кратким јакницама топлих, пастелних нијанси савршено одговарају опуштеној летњој атмосфери. У линији преовладавају модели беж нијанси, али је искусни модни дизајнер уврстио и неколико нежних комада боје лаванде.   

Када је реч о додацима без којих се не може, чувени креатор препоручује огрлице и наруквице од перли и неизоставне „шанел" торбе.

Уз овакве одевне комбинације није пожељно носити било какву другу обућу осим лаганих сандала, најбоље „римљанки" (познате и под називом „гладијаторке") које досежу готово до колена или евентуално класичних модела са веома ниском петом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара