Вече звезда и модних дизајнера

Тема овогодишње изложбе Института за костим Метрополитен музеја је „Америчка жена: Национални идентитет исказан кроз моду". Гала вече које је означило почетак изложбе окупило је бројне звезде шоу бизниса, као и модне дизајнере који их облаче.

Институт за костим њујоршког Метрополитен музеја уметности сваке године организује добротворно гала вече, којим се означава почетак изложбе посвећене моди.

Тема овогодишње изложбе је „Америчка жена: Нацинални идентитет исказан кроз моду", а домаћини гала вечери били су ТВ водитељка Опра Винфри, уредница америчког „Вога" Ана Винтур и креативни директор компаније „Геп" Патрик Робинсон.

Као и сваке године, Метрополитен музеј је био крцат звездама шоу бизниса, а многе од њих дошле су у друштву модних дизајнера чије су креације носили.

Тако су обе домаћице, Опра Винфри и Ана Винтур, носиле хаљине америчког дизајнера Оскара де ла Ренте, који је био и пратилац чувене ТВ водитељке.

Црвеним тепихом који је водио до улаза њујоршког музеја прошетале су звезде попут Саре Џесике Паркер, Наоми Кемпбел, Џенифер Лопез, Џесике Албе, Кристен Стјуарт...

Џастин Тимберлејк дошао је у пратњи своје девојке Џесике Бил, а гости су били и манекенско-спортски брачни пар Жизел Бундшен и Том Брејди.

Иако је била на списку извођача у уметничком програму гала вечери, музичка и модна икона Лејди Гага није прошетала црвеним тепихом.

Уместо ње је неопходну дозу „откачености" својом појавом донела Кејти Пери која је, ништа мање од Лејди Гаге, позната по необичним и веселим креацијама које носи.

Судећи према фотографијама са црвеног тепиха, присутни су, благо речено, са променљивим успехом успели да оправдају част која им је указана позивом да присуствују једном од највећих модних догађаја године.

Оно који су желели да се нађу у друштву великих звезда и да из близине осмотре њихове тоалете, морали су да се „испрсе" - место за столом на гала вечери коштало је и до 250 хиљада долара!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво