Модна еволуција Викторије Бекам

Бивша певачица и садашња супруга најпознатијег фудбалера на свету, Викторија Бекам, показала је да дизајнирање одеће за њу није тек хоби. Нова колекција хаљина, недавно представљена у Лондону, заслужила је похвале и највећих скептика.

Добро обављен посао је најбоља освета критичарима. Викторија Бекам је, сасвим сигурно, то имала на уму када је креирала своју најновију колекцију хаљина.

Донедавно су „дизајнерске аспирације" бивше поп певачице и садашње госпође Бекам изазивале подругљиве коментаре у круговима модних стручњака.

Међутим, „Пош" је све оне који су је беспоштедно критиковали, натерала да се угризу за језик.

Тако бар тврде новинари британских медија који су присуствовали представљању четврте по реду колекције хаљина Викторије Бекам, уприличене недавно у лондонском Мејфер Савил клубу.

Викторија је задржала једноставне линије као и у својим претходним колекцијама, али је одабиром материјала и дискретних детаља показала да је њен дизајнерски стил еволуирао.

У последње време и холивудске звезде, тачније њихови стилисти, све чешће посежу за моделима Викторије Бекам када се припремају да прошетају црвеним тепихом.

Тако су у последњих неколико месеци у њеним креацијама виђене Гвинет Палтроу, Џенифер Хадсон, Камерон Дијаз, Џенифер Лопез...

Упркос високим ценама - за хаљину треба издвојити у просеку 4.000 фунти - већина хаљина никад и не доспе у продавнице, јер се продају унапред.

Предвиђа се да ће приход од продаје колекција које креира Викторија Бекам у наредне три године достићи суму од 7,5 милиона фунти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво