Фантазија на глави

Надметање фризера и стилиста у категорији фризура - фантазија, одржано у америчком граду Манчестеру, привукло је велики број модних поклоника. Увојци, најчешће пркосећи закону гравитације, били су украшени разним додацима, достижући неочекиване висине.

Амерички фризери и љубитељи необичних фризура окупили су се у четвртак у Веризон вајерлес арени у Манчестеру на истоку Сједињених Америчких Држава.

Спектакуларно такмичење, на којем су се учесници надметали за награду од 7.000 долара, представља смотру, благо је рећи необичних, решења за немирне праменове.

Уочи почетка Међународног такмичења за најбољу фризуру - фантазију (International Fantasy Hair & Modeling Competition) у сали се могла осетити тензија и нестрпљење.

Магија уметности, овог пута неспутана конвенционалним правилима, оставила је задивљене посетиоце без речи.

Уз динамичне ритмове и јако осветљење, атрактивне манекенке у шареној одећи смењивале су се на писти. Увојци, најчешће пркосећи закону гравитације, били су украшени разним додацима, достижући неочекиване висине.

Девојке са гламурозним, високим, армираним конструкцијама на главама клизиле су грациозно пистом ка „Луци позива" (Port of Call), што је била овогодишња тема.

Упркос одушевљењу публике и познавалаца моде, стручњаци препоручују да се овакви украси и фризуре носе искључиво на маскенбалима и у сличним приликама када се не захтева формална гардероба. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара