„Бојфренд стил“ са Хилфигер печатом

Модели својствени америчком дизајнеру Томију Хилфигеру, захваљујући крагнама са црвеним детаљима, следеће јесени и зиме неће проћи незапажено. Струкирана одела за даме и војнички кројеви за мушкарце у ретро тоновима разведриће тмурне и хладне дане.

Пред препуном салом љубитеља моде у мексичкој престоници Томи Хилфигер је представио моделе за наредну јесен/зиму 2010/2011. године у оквиру Недеље моде.

Последњи у низу манифестација којим је амерички модни дизајнер обележио 15. годишњицу доласка на мексичко тржиште био је наступ на Недељи моде у Мексику.

Препознатљив амерички стил креатор је допунио удобним, разноликим моделима, понекад готово и неуредним, који су на необичан начин досезали висок ниво префињености.

Ретро нијансе

Линија за следећу зиму обилује сивим, плавим, црвеним, беж и зеленим нијансама, које уз беле детаље имају ретро печат, док су вуна и памук основни материјали.

Према оцени познавалаца моде, избором материјала, геометријских облика и детаља модели чине хомогену колекцију.

Твид, ромбови и кројеви карактеристични за униформе чине одличну основу за интересантне торбе, ципеле и остале детаље.

Хилфигер је посебну пажњу обратио на мушке панталоне у црвеној боји, а такође је истакао значај који ће наредне јесени и зиме имати комбинације одређених дезена. Када су даме у питању, сукње са рајсфершлусима биће неизбежне.

Такође, они који крајем године буду носили капуте, џемпере, као и класичне блејзере морнарскоплаве боје са потписом Томија Хилфигера неће проћи незапажено захваљујући уочљивим крагнама са црвеним деловима.

Пажња са којом су израђени детаљи попут шлицева, рајсфершлуса, дугмади, џепова, крагни и обруба, још једна су потврда да је зимска колекција славном америчком креатору најважнији рад током године.

Слојевито облачење и струкирана одела

Без сумње, за прве хладне јесење дане Хилфигер и његов тим припадницама лепшег пола предлажу одевне комбинације које подразумевају слојевито облачење, као и женственију варијанту „бојфренд лука" (Boyfriend look), то јест елегантна струкирана одела.

Капут од ангоре најбоље је носити уз дубоке чизме, док мантили погодни за кишно време, ове године, никако не би смели да имају рукаве који се могу скинути по потреби.

Поклонице моде које слушају препоруке стручњака модне куће „Хилфигер", носиће уске сукње и џемпере са крагнама украшеним шљокицама, а мушкарци који прате трендове у наредну зиму неће ући без одела из три дела, капута војничког короја са дворедним копчањем и неће избегавати „живе" боје.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара