„Вруће панталонице" за топле дане

Уколико имате лепе ноге, долази време да их покажете. Ако, пак, нисте задовољни изгледом својих „ходаљки", крајње је време да их доведете у ред, јер су кратке панталоне прави хит овога пролећа и лета. Наравно, ако сте у годинама када се шортсеви још сматрају пристојном одећом...

Млади сте, имате жељу да покажете ноге, а имате шта и да покажете - кратке панталоне су права ствар за вас у надолазећим сунчаним данима.

Током пролећа и лета наставља се, како су га модни експерти шаљиво назвали „ногати тренд" - како год да се обучете, важно је да ноге буду у центру пажње.

Протекле јесени и зиме носиле су се хеланке и високе чизме, а са доласком топлог времена ноге треба да откријете и то потпуно.

Кратке панталоне, односно шортсеви, предвиђени су за све прилике - за слободно време, вечерње изласке, па чак и за посао.

Осим уобичајене спортске варијанте, шортса у комбинацији са памучном мајицом и патикама, модни дизајнери предлажу и оне ултра елегантне, панталонице упарене са блејзером.

Да би се целу комбинацију додатно учинили формалном (уколико је то уопште могуће), поједини креатори предлажу панталонице начињене од свиле, које се носе уз „салонке".

Шта више, општа је препорука да кратке панталонице носите уз ципеле са високом потпетицом, које ће ваше ноге учинити дужим и виткијим.

Уколико нисте задовољни тренутним стањем својих ногу, прионите на посао - теретана, вожња бицикла или ролера, трчање, пилатес или јога - све наведено гарантовано помаже.

На самом крају се враћамо на напомену с почетка текста - шортсеви су намењени првенствено младим женама. И онима које су у тако доброј форми, да никога не занима њихова крштеница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије