Читај ми!

Бибер упао у Баленсијагину јакну

Хејли Болдвин није више једини озбиљан модел у својој породици. Бренд високе моде „Баленсијага“ лансирао је нову огласну кампању у којој је заштитно лице Џастин Бибер.

Канадски певач учествовао је у дизајнирању огромне кожне јакне (очигледно oversize стил неће скоро да оде у заборав) и црне тренерке.

Одевну комбинацију допуњавају и патике које су такође резултата сарадње, али са спортским гигантом „Асикс“. Уз то се најбоље слаже „Баленсијагина“ популарна торба City bag, звезда прве деценије 21. века.

Љубитељи моде имали су толико тога да кажу о избору заштитног лица, али и Биберовом изгледу. Наравно, на друштвеним мрежама.

„Изгледа да га је мама присилила да носи одећу која му се не свиђа“, прокоментарисала је једна корисница Инстаграма.

Двадесетседмогодишњи певач претходно је био заштитно лице доњег веша компаније „Келвин Клајн“, и самостално и са супругом, али ово је његова прва кампања за луксузну модну кућу.

По свему судећи, рекламна кампања снимљена је док су Џастин и његова супруга Хејли били у Паризу прошлог месеца.

Осим Џастина Бибера у новој „Баленсијагиној“ кампањи појављује се и француска глумица Изабел Ипер која је недавно носила хаљину ове модне куће на Филмском фестивалу у Кану.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво