Новогодишње креације студената из Румуније

Студенти из Румуније направили су необичне јелке од пластичних боца, старих компакт-дискова и пластичних виљушака како би прикупили новац за угрожену децу и послали важну еколошку поруку.

Отпад су трансформисали у декоративне комаде који ће бити продати на аукцији. Новац који прикупе од продаје необичних јелки намењен је деци којој је потребна помоћ.

Креативни студенти су користили стиропор, дрво, ЛЕД сијалице и дугмад. Мада сви ови елементи немају, бар на први поглед, неке везе једне с другим, ипак је настало фантастично божићно дрво. Студенти модног дизајна су користили дугмад да би направили дрво, док је друга група студената употребила старе дискове да би направила два метра високо дрво.

Цене које су ова креативна студентска дела достигла на аукцији, крећу се између три стотине и хиљаду леја.

То је био начин да се укаже да пластика и остали отпад могу да се употребе на креативан начин а с друге стране, и да се упути апел онима који за сваку новогодишњу ноћ купују право стабло које након употребе увене.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије