Зоран Дашић Даша: „Легенде“ се спремају за Сабор народне музике

Песме групе „Легенде“, воле и слушају све генерације, од 7 до 107 година. Пред публиком су више од три деценије, а то значи квалитет.

Зоран Дашић Даша, музичар, композитор, текстописац, гитариста, фронтман групе „Легенде“ је, гостујући у Јутарњем програму, истакао да се група припрема за Сабор народне музике који се одржава крајем априла 2024. године. Староградска музика биће посебна категорија на Сабору.

Драго ми је да ћу се појавити у ревијалном делу Сабора, а отворићемо и то вече. Очекујемо и национално признање које треба да ми уручи Савез естрадних уметника Србије, што је за мене највише признање и потврда за деценије рада. То ми значи више него нека друга признања, пошто је од Савеза свих естрадних удружења и уметника“, рекао је Зоран Дашић Даша.

Истакао је да група „Легенде“ има пуно заказаних концерата, 21. јула 2024. године у Новом Саду, Српско народно позориште, 23. јула на Тргу у Горњем Милановцу, у оквиру вечери Милановачког телевизијског фестивала где наступати и група „Рибља чорба“. Затим наступи на Златибору, у Зрењанину, Плужинама, Подгорици…..

Трајемо 38 година и монографија која је у припреми се приводи крају. Многи еминентни људи су се одазвали да дају допринос нашој култури, неко мишљење и своје виђење. Уредник монографије је Момир Чабрка, наш познати књижевник. Монографија ће бити једна изузетна прича о нашем раду“, рекао је Дашић. 

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво