Читај ми!

Black Eyed Peas и Карл Кокс… Ко ће још наступати на Егзиту 2024.

Навикли смо да на Егзит долазе чувени светски извођачи, а како је и сам фестивал постао део светске музичке културе, није чудно да се ту увек говори о најзначајнијим и најистакнутијим именима. Године 2024. главна бина биће названа по нашем најистакнутијем научнику и проналазачу Николи Тесли.

„Ако Американци могу да промовишу Едисона, можемо и ми Теслу. У питању је не само највећи научник и највећи бренд нашег народа већ је један од најистакнутијих иноватора у историји човечанства. И на овај начин желимо да му одамо почаст, имајући виду да ће Егзит ове године кренути дан раније, баш за његов рођендан, и да му и на тај начин захвалимо за све што је урадио за све нас“, рекао је директор фестивала Егзит Душан Ковачевић.

Публику највише занима програм, и то – ко ће наступити на Егзиту 2024.

„Данас ексклузивно откривамо прва 24 имена која долазе на Егзит следеће године, и заиста у питању је вероватно и најјачи старт који смо имали до сада. На првом месту ћу ставити поп иконе и један од најуспешнијих музичких састава свих времена, Black Eyed Peas, са преко 80 милиона продатих албума”, рекао је Ковачевић.

Каже да на Тврђаву стижу и суоснивач бенда Rage Against The Machine, као и оснивач треп покрета Гучи Мејн.

„Такође на Денс арену стиже најуспешнији ди-џеј свих времена Карл Кокс, Бонобо, који је такође јако тражен у нашој земљи, и велики број других имена попут, рецимо, регионалне сензације Џокер аут“, рекао је Ковачевић.

Директор Фестивала је објаснио и значење имена Егзита које ће носити наредне године.

„Ми смо Егзит назвали ‘Стар сидс’ (Starseeds). Шта смо тиме хтели да кажемо? Хтели смо да кажемо и да призовемо све људе који осећају слоган следећег Егзита да пробудимо наше супермоћи заједно. Заправо, хтели смо да кажемо да заправо кроз заједништво, или оно што у нашем народу кажемо саборност, можемо да активирамо те неке скривене снаге у нама и да сви схватимо да смо ми сви много моћнији него што често нас друштво уверава да јесмо.

И да сви ми имамо неке супермоћи, нису то само тамо неки Супермен и Бетмен итд. И да сви треба да спознамо које су те наше супермоћи. А то управо можемо кроз енергију коју креирамо на Егзиту када смо сви заједно“, закључио је Ковачевић.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво